Внаслідок ДТП 22-річна дівчина та 25-річний хлопець \ Фото УНІАН

У Херсоні суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП у смт Чаплинка, внаслідок якої загинуло молоде подружжя.

Читайте такожНа Херсонщині п'яний військовий комісар збив на смерть молоде подружжя (фото, відео)

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області. «Сьогодні, 6 серпня, у Херсоні відбулось судове засідання стосовно чоловіка, який скоїв смертельне ДТП в смт Чаплинка. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У поліції нагадали, що 43-річний житель Каланчацького району, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», здійснив наїзд на подружжя. Внаслідок ДТП 22-річна дівчина та 25-річний хлопець від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці події.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 3 серпня в смт Чаплинка Херсонської області військовий комісар у стані сильного алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106», скоїв наїзд на подружжя. Внаслідок ДТП чоловік та жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. У загиблої пари залишилося двоє дітей.

Винуватця ДТП було затримано. Згодом його звільнили з лав Збройних сил України та позбавили звання військового комісара.