Одесса / http://dumskaya.net/
 

Про це УНІАН повідомив  начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління  (ГУ) МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко. За його словами, сьогодні близько 18.30 невідомий підійшов до автомобіля «Москвич 2141», припаркованого поруч з будинком по вулиці Жуковського, 36. Як пояснив Володимир Шаблієнко, камери зовнішнього спостереження зафіксували, як невідомий кинув під задню частину автомобіля пакет. Через деякий час стався вибух, машина отримала пошкодження.

Читайте такожУ Запоріжжі чоловік загинув в кафе, накривши собою гранату

Як зазначив начальник відділу, в даний час на місці події працюють оперативно-слідча група та експерти. Постраждалих в результаті вибуху немає.

Відео дня
В результаті поді\ ніхто не постраждав / фото dumskaya.net

Як повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю регіонального главку МВС, під машину невідомий кинув вибуховий пакет, в якому, за попередніми висновками експертів, знаходилося приблизно 70-100 грамів тротилу. Після скоєння злочину зловмисник втік.

На місце події негайно виїхало керівництво обласного та міського управлінь міліції на чолі з начальником ГУ МВС Іваном Катеринчуком, а також слідчо-оперативна група Приморського райвідділу та фахівці вибухотехнічної служби.

Міліція вирішує питання про порушення кримінальної справи / фото dumskaya.net

Зараз слідством вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових рішень за кваліфікацією ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу ("терористичний акт").