Портнов заявив про розірвання договору про управління каналом NewsOne / фото УНІАН

Колишній заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов заявив, що вирішив розірвати договір про управління телеканалом NewsOne.

Про це він повідомив у соціальній мережі Facebook. Зокрема, він заявив, що на "каналі змінюється власник".

"На рішення про зміну структури власності я вплинути не можу, і не вважаю коректним висловлюватися з приводу його доцільності і можливих наслідків", - заявив Портнов.

Відео дня

"У зв'язку цим я ініціював розірвання договору про управління NewsONE", - додав він.

Також Портнов повідомив, що підтримуватиме зв'язок з менеджментом каналу і продовжить "його судовий і міжнародний захист доти, доки він перебуватиме в опозиційній до влади риториці".

Читайте такожЗМІ: Медведчук купив канали NewsOne і "112 Україна"

"Від сьогодні я більше не матиму стосунку до інформаційної, адміністративної або іншої діяльності телеканалу", - заявив Портнов.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня 2018 року стало відомо, що Портнов отримав в управління телеканал NewsOne.

Сьогодні, 5 жовтня, нардеп Євген Мураєв повідомив, що його батько Володимир, який є власником українського телеканалу NewsOne, передав корпоративні права на канал депутату від Оппоблоку Тарасу Козаку.

Вчора, 4 жовтня, Верховна Рада ухвалила постанову «Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», у якій просить РНБО анулювати ліцензії телеканалів "112 Україна" та NewsOne.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що РНБО оперативно розгляне можливість введення санкцій стосовно юридичних осіб, які мають відношення до телеканалів "112 Україна" і NewsОne.