Більшість українців - щасливі люди / Ілюстрація - www.youtube.com

70% опитаних українців вважають себе однозначно або скоріше щасливими людьми, тоді як 22% дотримуються протилежної думки.

Читайте такожДалай лама заявив, що система освіти має вчити, як бути щасливим

Про це йдеться у переданих УНІАН результатах опитування Соціологічної групи «Рейтинг» в рамках спецпроекту «Портрети регіонів».

Відео дня

«70% опитаних вважають себе однозначно або скоріше щасливими людьми. Водночас 22% - протилежної думки», - зазначили соціологи.

При цьому, відносно частіше про особисте щастя говорили респонденти у регіонах Заходу, рідше - на Сумщині та Миколаївщині.

*** Соціологічною групою «Рейтинг» в рамках проекту «Портрети регіонів» з 16 листопада по 10 грудня було проведено опитування серед громадян України віком від 18 років в усіх областях та м. Києві (за виключенням окупованих територій Донецької та Луганської областей та АР Крим).

У дослідженні методом особистого інтерв’ю було опитано 40 тис. респондентів (по 1600 у кожній області). Вибірка репрезентативна за типом поселення, віковою та гендерною структурою кожної області. Похибка на рівні кожної окремої області становить не більше 2,4%, на рівні України - не більше 0,5%.