Полунін продовжує захоплюватися Путіним / instagram.com/sergeipolunin

Одіозний український танцюрист, артист балету Сергій Полунін, який отримав громадянство РФ, відзначився новою скандальною заявою про президента Росії Володимира Путіна.

Читайте також"Росія та Україна завжди будуть разом": український танцюрист відзначився черговим скандальним постом

У своїй новій публікації в Instagram артист висловив надію, що Путін стане лідером усього світу.

Відео дня

«Люблю Америку, одна з наймагічніших країн. З'явилося сильне відчуття, а що якщо Володимир Путін стане Лідером Усього Світу. Я Буду Молитись за це тому що це буде повна перемога над Злом. Він хороша людина, Сильний Харизматичний, повний світла і любові, нехай всесвіт допоможе йому перемогти зло. Я вірю що це і буде майбутнє. І моя енергія допоможе йому в цьому», - написав танцюрист.

Love America one of the most Magical Country. Got strong feeling What if Vladimir Putin would become leader of the world. I will pray for that because it would be ultimate win over evil. He is a good Person Strong Charismatic full of light and Love ❤️ May the Universe Help him to win over Evil. I believe this will be the future😊 energy and my will help him to do that. 📷 @kevinabosch Люблю Америку одна з самих Магічних країн. З'явилося сильне відчуття а шо якщо Володимир Путін стане Лідером Усього Світу❤️Я Буду Молиться за ето потомушто це буде повна перемога над Злом. Він хороша людина Сильний Харизматичний повний світла і любові нехай всесвіт допоможе йому перемогти зло. Я вірю що це і буде майбутнє😊 І моя енергія допоможе йому в цьому. 📷 @kevinabosch

Публікація від Tony Polunin (@sergeipolunin)

Користувачі Instagram почали масово сумніватися в адекватності артиста, а також вказали на грубі орфографічні помилки в дописі. Деякі фоловери висловлюють думку, що подібні пости Полуніна – це тролінг.

Instagram

Раніше відомий український танцівник Сергій Полунін отримав російське громадянство. Фото нового паспорта він опублікував на своїй сторінці в Instagram. У підписі до фото Полунін також висловив підтримку президенту РФ Володимиру Путіну і виступив проти "злих людей, які створюють революції і війни в Україні та Грузії".

Крім того, раніше Полунін опублікував фото з  зображенням Путіна, яке було набито на його грудях.