Дніпропетровська ОДА відкрила ультрасучасний спортзал «Прометей» в Кам'янському

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко повідомив про відкриття в смт Каменське спортивного комплексу «Прометей», в якому відтепер можна буде приймати турніри найвищого рівня.

Одразу після відкриття в реконструйованому центральному крилі спортивного комплексу «Прометей» відбувся поєдинок в рамках Вищої баскетбольної ліги України між командами «Прометей» і «Золотий Вік».

Відео дня

«У сучасному спортивному залі комплексу можна грати у баскетбол, волейбол, теніс, а також займатися гімнастикою. Трибуна на 780 місць, електронне табло. Головна «родзинка» - унікальний для України професійний паркет, що відповідає найсучаснішим світовим стандартам. Його замовляли в США. Такий саме паркет використовується північноамериканською Національною баскетбольною асоціацією NBA», - розповів Резніченко.

Валентин Резниченко (в центре)

Голова області також зазначив, що Дніпропетровська ОДА продовжує реконструкцію двох інших залів комплексу, в яких будуть тенісні корти з міжнародним сертифікованим покриттям.

За даними Резніченка, всього у Дніпропетровській області зусиллями ОДА будуються і реконструюються близько 20 спортивних об'єктів.

Дніпропетровська ОДА відкрила ультрасучасний спортзал «Прометей» в Кам'янському

«Це стало можливим завдяки децентралізації влади, яку президент Петро Порошенко ініціював три роки тому. Маючи більше ресурсів і свободи ними розпоряджатися, ОДА та громади тепер можуть істотно поліпшити інфраструктуру, чим ми і займаємося в даний час», - сказав Резніченко.