На листівках зображено ватажка "ДНР" / фото Повернись живим, Facebook

В окупованому Донецьку розкидали листівки з привітанням про «ще один прожитий день».

Читайте такожВ лавах бойовиків почастішали випадки смертей через алкоголь і наркотики – ІС

Про це повідомляє благодійний фонд «Повернись живим» на своїй сторінці у Facebook з посиланням на пост місцевого жителя у соцмережі.

Відео дня

«Скрєпи «рєспубліки». На тимчасово окупованій території – черговий виток економічної кризи: низькі зарплати, відсутність робочих місць, скорочення на колись активно працюючих шахтах. Попри відсутність активних бойових дій, місцеві жителі, які ще вчора вірили у майбутнє «ДНР» та «ЛНР», масово виїжджають з окупованих міст. Тим часом, сьогодні, 16 січня, чи-то сам голова «ДНР», чи-то його «фанати», розкидали над Донецьком листівки з привітанням про «ще один прожитий день», – йдеться в повідомленні.

фото Повернись живим, Facebook
фото Повернись живим, Facebook

«Ранок 16.01.19 г. Донецьк, Куйбишевський р-н, розкидано безліч листівок із запізнілим привітанням від голови «республіки» з тим, що прожили ще один день ... Тамара Іванівна з другого парадного дуже зраділа такому привітання», - написав чоловік.

фото Повернись живим, Facebook

«Як кажуть у Росії: «Грошей немає, але ви тримайтеся!». Всім гарного настрою», – написано на листівках із зображенням ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна.