Названо найкращі подарунки для хлопців / pxhere.com

Дуже скоро українці будуть відзначати День святого Валентина, який вважається святом усіх закоханих.

В цей день, 14 лютого, прийнято дарувати подарунки своїм другим половинкам. УНІАН вирішив допомогти дівчатам та жінкам з ідеями щодо подарунка коханому чоловікові.

Читайте такожТруднощі у Раків і свято для Водоліїв: гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку

Одяг та аксесуари хлопцеві

Як відомо, чоловіки не люблять шопінг. Це означає, що у їх гардеробі завжди знайдеться місце для нового, стильного предмета одягу, обраного на жіночий смак. Такому подарунку можна надати і наліт романтики, придбавши однакові светри для себе, і для другої половини.

Любителі коміксів та відеоігор,водночас, будуть раді нової толстовці з героями улюбленого всесвіту або гік-символікою.

Хенд-мейд на 14 лютого

Подарунок, зроблений своїми руками, стане незабутнім та унікальним, а крім того, нагадає чоловікові про чесноти і таланти своєї прекрасної половини. рукодільниці можуть порадувати чоловіка в'язаним светром або шарфом. Художниці – намалювати портрет або картину. Ті, хто не мають необхідних навичок або часу, можуть пошукати речі ручної роботи на відповідних інтернет-майданчиках.

Речі ручної роботи можуть стати відмінним подарунком на 14 лютого / pxhere.com

Захоплення

Чимало чоловіків живуть своїми проектами або захопленнями. Тому подарунок, пов'язаний з хобі чи родом діяльності, завжди буде зустрінутий ними тепло. Спортсменів можна порадувати спортивним знаряддям, завзятих мандрівників – похідними дрібницями, а любителів відеоігор – геймерськими аксесуарами.

Відеоігри, книги, комікси

Чоловіків не даремно називають великими дітьми, більшість з них і в зрілому віці продовжують захоплюватися казковими світами. Улюблена книга або добре оформлений комікс не залишать байдужим нікого. Геймери також зрадіють новій грі в бібліотеці Steam або на консолі.

Враження до Дня закоханих

Безпрограшний варіант подарунка на 14 лютого – квиток на концерт улюбленої групи або театральну виставу. Наявність двох квитків дозволить провести вечір Дня святого Валентина разом з другою половиною.

Якщо чоловік схильний вести активний спосіб життя, то подарунком може стати спільна романтична подорож або «сертифікат на враження», що дозволяє стрибнути з парашутом, покататися на сноуборді або зіграти в страйкбол.

Сертифікат на стрибок з парашутом - подарунок для справжнього чоловіка / Pixabay

Гаджети в подарунок хлопцю

Навіть далекі від сфери технологій чоловіки обожнюють сучасні гаджети. Новий телефон, планшет, навушники, гіроборд або смарт-годинник завжди будуть доречними подарунками на День святого Валентина. Сучасний ринок готовий запропонувати велику кількість пристроїв практично на будь-який смак та гаманець.