Велика частина Одеси залишилася без води / УНІАН

Велика частина Одеси залишилася без води через роботи по усуненню течі на 1-й станції Люстдорфської дороги.

Як повідомили у філіалі «Інфоксводоканалу», до 20:00 не буде води у Приморському, Київському та Малиновському (крім Ленпоселка) районах. передає "Перший міський".

Причина відключення — призупинення роботи насосних станцій «Головна» і «Південна» з-за проведення робіт з усунення течі водогону на 1-й станції Люстдорфської дороги.

Відео дня

Читайте такожНа межі катастрофи: у Бердянську не можуть полагодити колектор-«привид»

«На жаль, з моменту прориву водопроводу (12:00 04 лютого) водоканал не мав можливості відразу приступити до ремонтних робіт з-за перешкоди у вигляді рекламного щита, який міг під час земляних робіт обвалитися на проїжджу частину. Компанія «Евроборд» не реагувала належним чином на вимоги «Інфоксводоканалу» стосовно термінового демонтажу рекламної конструкції із зони проходження мереж водопроводу. І тільки завдяки втручанню міської влади вдалося вирішити цю проблему і демонтувати бігборд.

До розкопок «Інфоксводоканал» приступив після 22:00. На жаль, було витрачено близько 10 годин. Станом на 07:00 05 лютого до місця пошкодження дістатися ще не вдалося, хоча дуже близько. Ускладнює ремонтні роботи постійне наповнення розкопки водою. Хоча всі основні квартальні засувки закриті. Позначається кільцева система водопроводу в місті і той факт, що в цьому місці за всю історію водопроводу ще не було ремонту і розкопок», — йдеться в офіційному повідомленні філії «Інфоксводоканалу».

Як повідомляв УНІАН, у Бердянську сталася нова аварія – люди знову сидять без води.