Обвинувачений своєї провини не визнав / фото УНІАН

Овідіопольський районний суд Одеської області за розбещення малолітньої дівчинки засудив чоловіка до 7 років ув'язнення.

Як повідомили УНІАН в суді, напередодні розглянуто кримінальне провадження, фігурант якого обвинувачується за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх).

Слідством встановлено, що злочин скоєно 7 серпня 2017 року. Зокрема, обвинувачений, скориставшись тим, що господині не було вдома, приставав до її підопічної, 2008 року народження.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області жінка втопилася на очах у своєї неповнолітньої дитини

«Перебуваючи в будівлі літнього душа, обвинувачений з метою здійснення розпусних дій, в присутності дівчинки оголив свій статевий орган і, демонструючи його, намагався засунути його дитині в рот», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обвинувачений своєї провини не визнав, від дачі показань відмовився. Проте, як стверджують у суді, його вина повністю підтверджується дослідженими в судовому засіданні доказами.

За результатами розгляду матеріалів справи, зловмисникові визначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Також він на 3 роки позбавлений права займати посади і займатися діяльністю, пов'язаною з вихованням неповнолітніх.