У справі про загибель Кирила уже четверо підозрюваних / фото: Facebook Тетяна Тлявова

Слідство у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому Київської області оголосило підозру неповнолітній особі.

Про це інформує прокуратура Київської області.

Читайте такожВбивство хлопчика під Києвом: за результатами службового розслідування звільнено шістьох поліцейських

Відео дня

Зазначається, що на місті події було четверо осіб, усім чотирьом оголосили підозри. Зокрема, крім двох працівників поліції, яким раніше було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, підозри також повідомлено двом цивільним особам, в тому числі 16-річному неповнолітньому.

Повідомлення про підозру четвертому фігуранту справи було погоджено сьогодні, 18 липня, за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї).

Прокуратура клопотатиме в суді про обрання 16-річному підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди.

Вони влучили у 5-річного Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульним оголосили підозру в грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 ККУ).

4 червня Голосіївський райсуд Києва обрав патрульним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застави.