В Миколаєві сталося потрійне вбивство / фото novosti-n.org

У Миколаєві за вчинення потрійного вбивства працівників автозаправної станції поліцейські затримали колегу загиблих.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Читайте такожУ Миколаєві затримали чоловіка, який імовірно розстріляв трьох працівників АЗС

Відео дня

За попередньою інформацією, 48-річний зловмисник, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, розстріляв чоловіків 33-х, 51-го та 59-ти років через неприязні стосунки. Також поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення.

«У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів озброєного злочинця встановили та розшукали оперативники Управління карного розшуку та стратегічних розслідувань миколаївського главку поліції. Він перебував за місцем мешкання в Інгульському районі», - йдеться у повідомленні

Зазначається, що зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 2 ч. 2 ст. ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавленням волі.

Як повідомляв УНІАН, інформація про виявлення тіл трьох працівників АЗС з вогнепальними пораненнями надійшла до поліції Миколаєва сьогодні, 18 вересня, близько 12:20.

Відомо, що загиблих, механіка, оператора та касира, виявила дружина одного з них, коли тривалий час не могла додзвонитись до свого чоловіка.

У зв’язку з пошуком злочинця у місті тривала спеціальна поліцейська операція «Сирена».

Згодом правоохоронці затримали підозрюваного у потрійному вбивстві.