штрафплощадка / roadcontrol.org.ua

Як повідомили УНІАН у прес-центрі СБУ, викрити працівника ДАІ в Чернігові допомогли громадяни, які звернулися із відповідною заявою до обласного управління СБУ. «Вони поскаржилися, що працівник Державтоінспекції спочатку наклав на автомобіль місцевого мешканця арешт за вигаданим приводом, а за залагодження справи вимагав 10 тис. грн», - зазначили в прес-центрі.

Читайте такожУ Києві з початку року викрали понад 400 автомобілів

Для отримання грошей інспектор ДАІ залучив посередника. Оперативники затримали обох після отримання обумовленої суми неправомірної вигоди, йдеться в повідомленні.

Відео дня

Крім того, на Полтавщині затримано слідчого одного з райвідділів міліції, який вилучив автомобіль громадянина начебто для проведення слідчих дій і вимагав за його повернення 3 тис. грн. «Згодом хабарник погодився задовольнитися втричі меншою сумою, після отримання якої й був затриманий «на гарячому» у своєму службовому кабінеті», - йдеться в повідомленні.

Затриманим оголошено про підозру за ст. 368 Кримінального кодексу України (отримання неправомірної вигоди). Тривають слідчі дії.