Відносини між чоловіками останнім часом погіршилися. Нападник погрожував відсудити у Володимира сина / tk.media

Загиблий унаслідок побутового конфлікту з колишнім правоохоронцем в Каховці Володимир Чебукін часто сварився з нападником через свого сина від колишньої співмешканки, а нині дівчини екс-міліціонера.

Про це у коментарі Громадському повідомила матір Олена.

При цьому син Володимира часто бував у нього вдома після розірвання стосунків.

Відео дня

Читайте такожРезонансне вбивство у Каховці: ДБР розслідує причетність поліцейського

«Він входив до того будинку, він там прожив 3,5 роки, він любив свою дружину до цього дня, напевне. Він сильно любив свого сина, настільки, що ми з тим сином спілкувалися, він постійно до нас приходив. Ми були в хороших стосунках з нашими сватами», — розповіла жінка.

За словами матері загиблого, родина нападника приходила до лікарні після інциденту. Але констатувала: відносини між чоловіками останнім часом погіршилися. Нападник погрожував відсудити у Володимира сина.

«У ніч вбивства з’ясувалося, що в них була довга переписка, вони сварилися між собою. Були свідки, які казали, що у них були постійні скандали», — додала вона.

Як повідомляв УНІАН, у Каховці на Херсонщині десятки містян прийшли до районного відділення поліції й запалили шини. Таким чином вони влаштували протест через вбивство 26-річного земляка. Все сталося у новорічну ніч.

Невдовзі очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв пообіцяв контролювати хід розслідування. А в поліції заявили про повторну судово-медичну експертизу тіла вбитого на вимогу його родичів.