Внаслідок авіакатастрофи ніхто не вижив \ MASH

З урахуванням наявних даних про те, що літак набрав 2400 м висоти, ймовірність помилки екіпажу мінімальна.

Читайте такожМЗС України готує списки пасажирів літака, який розбився в Ірані

Про це повідомив віце-президент з польотної роботи авіакомпанії МАУ Ігор Сосновський.

Відео дня

«Є дані на сьогодні, що літак набрав 2400 м висоти, то ймовірність помилки екіпажу мінімальна. Ми просто не припускаємо цього. З огляду на їхній досвід», - сказав він.

Сосновський зазначив, що до льотного складу екіпажу літака, що розбився, входили: командир Володимир Гапоненко, інструктор Олексій Наумкин, другий пілот Сергій Хоменко.

«З огляду на складність самого рейсу, його тривалість, був посилений екіпаж. Вони відпочивали в готелі перед вильотом. Знаючи, що Тегеран не є простим аеропортом, наші підготовки всього льотного складу останні кілька років проводяться виключно в аеропорту Тегеран. Також було шестеро бортпровідників - прекрасних дівчат і хлопчиків. Пухом їм земля», - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 8 січня, в Ірані зазнав аварії український літак «Міжнародних авіаліній України», пасажири й екіпаж загинули. За попередньою інформацією, на борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Зі 167 пасажирів 2 пасажири були громадянами України. Решта пасажирів - громадяни Канади, Ірану, Швеції, Німеччини та Афганістану.