Всі, хто знаходився в літаку, загинули \ MASH

Іранська організація цивільної авіації заявила, що 147 пасажирів на борту літака Boeing 737 української авіакомпанії були іранцями, а 32 пасажири - іноземцями.

Читайте такожМЗС України готує списки пасажирів літака, який розбився в Ірані

Про це повідомляє іранське інформагентство IRNA, передає 112.ua. Всі 179 пасажирів загинули, коли український літак Boeing 737, що розбився в південній частині Тегерана в середу вранці після того, як загорівся його двигун. Всі 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу загинули в результаті аварії, сказав речник аеропорту імама Хомейні.

Відео дня

За словами заступника голови Товариства Червоного Півмісяця Ірану Ебрагіма Таджика, на місце події було направлено близько 40 рятувальних команд.

Між тим, керуючий директор офісу губернатора Тегерана, який відповідає за антикризове управління Мансур Дараджаті, повідомив IRNA, що близько 140 пасажирів були іранцями. Рятувальна команда завершила операцію з пошуку тіл, додав він.

Як повідомляв УНІАН, у столиці Ірану Тегерані розбився пасажирський літак Boeing 737, що належав авіакомпанії МАУ. На борту літака перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, всі вони загинули.

При зльоті літак охопило полум'я. Офіційна версія причин аварії від представників іранського аеропорту імені Імама Хомейні - загоряння двигуна. Іранські служби порятунку знайшли чорну скриньку літака. Її вже передали правоохоронним органам країни для подальшого розслідування.