В результаті пожежі в одеському коледжі загинуло 16 осіб / facebook.com/MNS.GOV.UA

Проведення експертиз у справі про пожежу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що призвело до загибелі 16 осіб, ще не завершено.

Читайте такожПожежа в коледжі Одеси: ідентифіковано тіла всіх 16 загиблих (відео)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, про це стало відомо сьогодні під час наради, в ході якого відповідну заяву зробив т. в. о. начальника регіонального главку Іван Іщенко.

Відео дня

Як зазначається, в рамках розслідування правоохоронцями призначені 70 експертиз. У їх числі – судово-медичні, будівельно-технічна, пожежно-технічна, судово-електротехнічна і комплексна пожежно-технічна.

«Зараз ми чекаємо висновку усіх експертиз. Тільки отримавши їх, можна буде прийняти остаточне процесуальне рішення по справі і визначитися з усіма винними у трагедії», - сказав Іщенко.

Він уточнив, що наразі основною версією НП залишається загоряння побутового електроприладу, підозра пред'явлена одній людині.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня 2019 року в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. В цьому кутовому будинку розміщувалися 19 різних організацій та установ.

В результаті пожежі загинули 16 людей, постраждали більше 30 осіб.

Урядова комісія назвала причиною пожежі в коледжі загоряння побутового електрообладнання.

Правоохоронці оголосили про підозру у службовій недбалості директору коледжу Любові Кочерзі.