В результаті обстрілу авто загинув трирічний син депутата, який знаходився в салоні / фото kiev.informator.ua

Офіс генерального прокурора доручив Національній поліції розслідування вбивства трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Офісу генпрокурора.

"Офіс Генерального прокурора доручив здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу на родину місцевого депутата та вбивства його 3-річного сина Головному слідчому управлінню Національної поліції України", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Крім того, сказано, що змінено групу прокурорів та в подальшому процесуальне керівництво у цьому провадженні буде здійснювати Офіс генерального прокурора.

Читайте також"Повертаюся, а у дитини немає половину голови": дружина Соболєва розповіла, як загинув її син (відео, 18+)

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня у центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover, за кермом якого перебував депутат Київської облради від "БПП Солідарність", власник ресторану "Маріо" В'ячеслав Соболєв.

Унаслідок стрілянини загинув трирічний син депутата, який перебував у салоні автомобіля.

2 грудня поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини, наступного дня їм повідомили про підозру у вчиненні злочину за пп. 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

4 грудня суд арештував обох підозрюваних без права на внесення застав.