Від отриманих травм юнак помер на місці події / procherk.info

У Львові учора під час спроби зробити селфі на вагон-цистерні від ураження електричним струмом загинув 18-річний хлопець.

Читайте такожВдарило струмом: на станції Підзамче у Львові трагічно загинув юнак

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 29 січня близько 22.00 до поліції надійшла інформація від медиків швидкої допомоги про те, що на залізничних коліях по вулиці Опришківській у Львові загинув молодий хлопець.

Відео дня

Попередньо встановлено, що хлопець виліз на вагон-цистерну аби зробити селфі та помер від травм, отриманих внаслідок ураження електричним струмом.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 18-річний львів’янин. Зазначається, що разом із своїм братом та товаришем хлопець прогулювався залізничними коліями та вирішив зробити селфі на вагон-цистерні.

«Він виліз на вагон та був уражений електричним струмом. Від отриманих травм хлопець помер на місці події», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Правоохоронці встановлюють обставини події.