112.ua

Як повідомили УНІАН у прес-службі Національної гвардії України, про це він сказав під час зустрічі з командувачем Нацгвардії України генерал-лейтенантом Миколою Баланом.

Згідно з повідомленням, Болдвін поцікавився ходом спільних американсько-українських навчань на Яворівському полігоні.

У свою чергу, як зазначається, Балан поінформував про початок роботи навчально-методичних зборів з начальниками територіальних управлінь, вищих навчальних закладів, навчального центру і командирами військових частин та запросив американського колегу взяти участь у зустрічі з керівним складом НГУ.

Відео дня

Читайте такожПрограма тренування українських військових за стандартами НАТО триватиме до 2017 року

Разом з тим, Болдвін розповів українським колегам про тактику дій підрозділів Національної гвардії Каліфорнії під час масових заворушень, інформація про які була розповсюджена у світових медіа.

З боку американської делегації було висловлено бажання і готовність допомагати і брати активну участь у спільних навчаннях.

Нагадаємо, 16 червня на Яворівському полігоні розпочався перший день занять з військовослужбовцями Національної гвардії України, які беруть участь у другому етапі українсько-американських навчань Fearless Guardian 2015.