Рішення прийнято з метою збереження життя та здоров’я пенсіонерів / фото УНІАН

Відсьогодні, 20 березня, у Хмельницькому тимчасово призупинено пільгові перевезення пасажирів у міському громадському транспорті загального користування (тролейбус, автобус) незалежно від форм власності.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відповідне рішення, яке сьогодні ухвалив виконавчий комітет Хмельницької міської ради на позачерговому засіданні.

Таке обмеження діятиме на перідод загальноукраїнського карантину.

Відео дня

«Рішення прийнято з метою збереження життя та здоров’я хмельничан, у першу чергу людей похилого віку, які перебувають в зоні ризику захворювання на коронавірусну інфекцію. Першочергово ми маємо забезпечити довезення на робочі місця людей, які забезпечують життєдіяльність міста, а саме – медичних працівників, «надзвичайників», працівників комунальних підприємств», - зазначив заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів через поширення коронавірусу ухвалив рішення запровадити в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня.

Станом на ранок 20 березня в Україні зафіксовано 26 випадків захворювання на коронавірус у 6 областях і в Києві: Чернівецька – 15 осіб (1 померла), Київ – 3 особи, Дніпропетровська – 2 особи, Житомирська – 2 особи (1 померла), Київська – 2 особи, Донецька – 1 особа та Івано-Франківська – 1 особа (померла).