Голова Шевченківської районної державної адміністрації столиці, кандидат на посаду мера Києва від Блоку Литвина Віктор ПИЛИПИШИН пропонує створити бізнес-інкубатори та започаткувати фахові курси для молодих підприємців.

Як повідомили УНІАН у прес-службі кандидата, про це він заявив на зустрічі з українськими бізнесменами на засіданні клубу «Форум молодих підприємців».

За словами В.ПИЛИПИШИНА, він має намір запровадити Молодіжну програму розвитку бізнесу для молодих підприємців.

Відео дня

“Питанню розвитку молодіжного підприємництва приділена значна увага в моїй передвиборчій програмі. Я пропоную започаткувати навчальний курс для молодих фахівців, що передбачає навчання конкретним інструментам управління бізнесом. Молодим бізнесменам важливо навчитися працювати у командах, що складаються з фахівців різних структур”, – зазначив кандидат.

“Також планується створення мережі бізнес-інкубаторів, головною метою яких буде звільнення майбутніх підприємців на початку становлення бізнесу від усіх питань, що не пов’язані безпосередньо з їхньою діяльністю: приміщення та техніка, реєстрація, бухгалтерія…», - сказав В.ПИЛИПИШИН.

Він висловив переконання, що розвиток підприємництва є одним з найважливіших напрямків економічних перетворень і має важливе значення для забезпечення структурної трансформації економіки. “Якби в Україні існував потужний середній клас, політикам довелось би бути розважливішими у своїх обіцянках і відповідати за свої слова”, - вважає В.ПИЛИПИШИН.

Прес-служба кандидата нагадує, що В.ПИЛИПИШИН є ініціатором впровадження програми підтримки малого та середнього бізнесу на 2007-2008 рр., що діє у Шевченківському районі столиці. Також у районі функціонує Єдиний дозвільний центр, який дає змогу прискорити процес отримання документів дозвільних документів на ведення підприємницької діяльності.