Сватово / Татьяна Погукай

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука підписав розпорядження про виділення з обласного бюджету додатково 4 млн грн для матеріальної допомоги постраждалим у результаті пожежі на складі боєприпасів у місті Сватове.

Як ідеться в повідомленні прес-служби обласної ВЦА, сьогодні, 3 листопада, Тука підписав розпорядження, згідно з яким додатково виділено 4 млн грн для надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації у Сватовому.

Читайте такожУ Сватовому пролунав черговий вибух

Відео дня

На одне домогосподарство або квартиру буде виділено 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 30 жовтня розпорядженням Туки з обласного бюджету вже було виділено 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Сватовому та надання матеріальної допомоги постраждалим.

Як повідомляв УНІАН, 29 жовтня в Сватовому на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони України, де зберігалося близько 3 тис. 132 тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією і розльотом осколків боєприпасів. Одразу стало відомо про двох загиблих - військового і цивільного.