фото zt-news.org.ua

На Житомирщині вчора провели свято української народної пісні.

Як повідомили сьогодні  УНІАН у відділі інформації та зв'язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, захід відбувся в рамках Міжнародного фестивалю літератури і мистецтв "Лесині джерела", який триває.

Свято пройшло у міському парку культури і відпочинку Новограда-Волинського під назвою «З народної криниці». Перед учасниками заходу виступили більше десяти фольклорних колективів Житомирщини : «Великолугівчанка», хоровий колектив «Пісні моєї душі» , «Хорошки» та інші.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині розпочався міжнародний фестиваль літератури і мистецтв "Лесині джерела"

Усі учасники свята отримали подяки оргкомітету Міжнародного фестивалю літератури і мистецтв «Лесині джерела» та сувенірну продукцію на згадку.

Також під час фестивалю Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича представив драму-феєрію в трьох діях "Лісова пісня".

«Цю прем’єру новоград-волинська публіка прийняла на “біс”»,- зазначають у у відділі інформації та зв'язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

Як повідомляв УНІАН, у ці вихідні місті Новограді-Волинському Житомирської області проходить 3-денний фестиваль «Лесині джерела», сьогодні він завершується.