oda.zt.gov.ua

Сьогодні у  Житомирі обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила план запобігання загибелі людей на воді. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житоимрської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, план заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Житомирщини у 2017-2018 роках та перелік місць знищення вибухонебезпечних предметів в районах області  затвердила сьогодні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Чергове засідання відбулось у малій залі Житомирської облдержадміністрації.

Відео дня

За підсумками засідання члени обласної комісії за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації затвердили у 21 районі Житомирщини  перелік місць знищення вибухонебезпечних предметів. Ці роботи  проводитиме група піротехнічних робіт Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в області.

Читайте такожВ інтернатах Житомирщини цього року в рамках реформування системи у 10 підготовчих та перших класів не набирали дітей

Йдеться про визначення найбільш небезпечних ділянок для  рибальства та відпочинку людей взимку та про  заходи безпеки на водних об’єктах під час святкування  Водохреща.

Також в області, серед іншого, до початку купального сезону  обстежать та почистять дно пляжів. 

На засіданні також  обговорили  стан забезпечення  засобами індивідуального захисту працівників підприємств, що розташовані у зоні можливого хімічного забруднення.

Серед іншого, було підведено й підсумки купального сезону 2017 року.