Кількість поліцейських, які будуть залучені до охорони , наразі невідома / фото УНІАН

З 7 листопада поліція посилить охорону громадського порядку біля Верховної Ради. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Андрій Крищенко.

«7-го в нас ще починається сесійний тиждень, у нас є так звана масова 30-чоловікова акція під Верховною Радою. Ми очікуємо, що будуть люди теж їхати з 7 листопада. Тому там буде посилено. Ми не залишаємо повністю без уваги цю акцію, і ці превентивні заходи, у тому числі для того, щоб не було провокацій на сесійному тижні, тому що будуть розглядатися дуже важливі питання, і поліція пильно приділить увагу», - заявив він.

За словами Крищенка, поліція знову поставить металеві рамки на підходах до місця проведення акції.

Відео дня

Читайте такожБіля наметів під Радою залишаються близько 55 мітингувальників

Водночас він не зміг поки що назвати кількість поліцейських, які будуть залучені до охорони громадського порядку біля парламенту.

«Ми будемо оцінювати ризики і кількість людей, яка буде 7-го, і будемо визначати… Нацгвардія, так, звісно, буде, але кількість я ще не можу сказати, кількість підрозділів поліції. Це буде залежати від масовості цієї акції і настрою її учасників», - сказав Крищенко.

Раніше колишній президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил», екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що наступний мітинг під Верховною Радою відбудеться 7 листопада.