Патрульній службі Донецька до майбутнього чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 корпорація DMS подарувала чотирьох коней зі стайні чемпіона Кубка Volvo.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили в прес-службі Донецького міського відділу міліції.

У повідомленні наголошується, що сьогодні представники фінансово-промислової корпорації DMS урочисто вручили начальникові Донецького міського УВС паспорта на чотирьох коней, які поповнили стайню міської патрульної служби.

Відео дня

Правоохоронці уточнили, що корпорація передала донецькому полку патрульної служби орловського і російських рисаків, а також українську верхову. Коні даних порід володіють спокійним характером, плавними, широкими, легкими рухами, хорошою рівновагою і легко підкоряється наїзникові, тому вони не замінні при патрулюванні паркових зон, зон відпочинку і територій проведення масових заходів, повідомили в прес-службі.

Ці коні (Люшон, Чарівник, Іртиш і Барон) в патрульну службу Донецька доставлені із стайні Першого Земленковського козачого кінного полку ім. Івана Сірка, де був вирощений не один чемпіон України і Європи з виїзду і конкуру.

У повідомленні нагадали, що на сьогодні Донецьк патрулюють 10 коней англійської і будьоннівської порід, а чотири даровані сьогодні коні стануть в донецькому полку першими з породи українських верхових.