Президент України на церемонії закладки першого з 4 кораблів класу ”корвет” на Чорноморському суднобудівному заводі, фото з ​​архіву УНІАН

За словами глави оборонного відомства, попередньо йдеться про ремонт військово-транспортних літаків Іл-76 та бомбардувальників Су-24, повідомляє Департамент преси та зв’язків із засобами масової інформації МО.

Міністр оборони заслухав керівництво підприємства та ознайомився з ходом виробничого процесу.

Директор заводу Андрій Лікаренко подякував керівництву Міністерства оборони за увагу до підприємства. Він зауважив, що Дмитро Саламатін став першим керівником військового відомства, який відвідав “НАРП”.

Відео дня

"Нам є що показати: капітальний ремонт Іл-76 і середній ремонт Су-24 на замовлення Повітряних Сил ЗС України ми виконуємо у встановлені терміни. Розміщення замовлень від Міністерства оборони на нашому підприємстві позитивно вплине на соціально-економічну ситуацію в обласному центрі", – зазначив він.

Також міністр оборони відвідав Чорноморський суднобудівний завод (ЧСЗ, Миколаїв), на якому триває будівництво першого українського корвета «Володимир Великий».

Представники міністерства ознайомилися і з ходом проведення ремонту трьох кораблів: «Кіровоград», «Придніпров'я», «Костянтин Ольшанський».