Янукович і Азаров привітали жінок зі святом 8 березня

Тексти відповідних привітань оприлюднено на офіційному сайті глави держави та на Урядовому порталі.

"Щиро вітаю вас із весною та з Міжнародним жіночим днем. Вам - найкращі квіти любові та шани. Бажаю миру, спокою, здоров’я та щастя вам і вашим родинам. Хай поруч із вами завжди буде міцне плече, яке служитиме надійною опорою в житті. Прийміть мою глибоку повагу та вдячність. Радісної вам весни!", - йдеться у привітанні глави держави.

На тему: 9% українців вважають 8 березня старим радянським святом (опитування)

Відео дня

У свою чергу прем'єр-міністр у своєму привітанні зазначив, що "8 Березня є ще однією чудовою нагодою подякувати Вам за життя, яке Ви даруєте, за красу і невичерпну мудрість. Найвищої оцінки заслуговує Ваш внесок в становлення нашої держави".

М.Азаров наголосив, що в усіх сферах – охороні здоров’я та культурі, освіті та науці, спорті та бізнесі, фінансовій сфері та аграрній галузі жінки проявляють кращі свої риси: професіоналізм, цілеспрямованість і відповідальність.

"Прийміть щиру вдячність за Вашу працю і разом з тим за талант бути берегинями домашнього вогнища. Бажаю Вам міцного здоров'я, натхнення, доброго гумору й виповнення найзаповітніших мрій. Будьте щасливі та кохані!", - зазначив М.Азаров.