Міліція закрила порносайт

Як передає кореспондент УНІАН, за повідомленням прес-служби міської міліції, щодня даний інтернет - ресурс відвідували близько 300 користувачів. Послугами порносайту користувалися кілька десятків тисяч зареєстрованих цінителів «полунички». Більша половина з них - у Севастополі.

Оперативникам вдалося встановити місцезнаходження хостингу і сервера. Зараз вони вилучені і направлені на експертне дослідження. За знятою з комп'ютера інформацією співробітники міліції встановили особу, яка створила і адмініструвала вказаний ресурс, ним виявився 38-річний житель Севастополя, для якого забезпечення функціонування даного сайту було водночас і хобі, і додатковим заробітком.

На тему: Клієнток солярію в Одесі знімали прихованою камерою для порносайтів

Відео дня

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 301 (розповсюдження відеопродукції порнографічного змісту) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на термін до 5 років. Діяльність сайту припинено.