У Харкові прощаються із загиблим курсантом \ strana.ua

Сьогодні в Харкові прощаються з одним з курсантів, загиблим в авіакатастрофі Ан-26, що сталася 25 вересня під Чугуєвом.

Читайте такожЯк зараз виглядає місце падіння Ан-26: у мережі показали відеоЦеремонія розпочалася, як і було анонсовано, о 09:00 біля Меморіалу Слави.

Зокрема, сьогодні в Харкові прощаються з Віталієм Вільховим, який залишався живим після самого падіння літака, проте вранці 26 вересня від отриманих травм помер у лікарні, передає strana.ua.

Відео дня
Віталій Вільховий помер у лікарні від отриманих травм \ \ strana.ua

Всього в авіакатастрофі літака Ан-26 загинули 26 курсантів. Одна людина, яка перебувала на борту в той день, вижила. В даний час ведеться слідство і здійснюються експертизи за ДНК загиблих, які триватимуть близько 2-3 тижнів. У рідних загиблих вже взяли аналізи. Прощання з 25 курсантами та офіцерами відбудеться після ідентифікації.

Літак з курсантами розбився 25 вересня \ strana.ua

Авіакатастрофа Ан-29: що відомо

Увечері 25 вересня в Харківській області поблизу Чугуєва під час тренувальних польотів зазнав катастрофи військовий літак Ан-26, на борту якого знаходилися 27 осіб - військові льотчики і курсанти університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Вижив тільки один курсант.

Державне бюро розслідувань назвало чотири версії аварії літака. Серед них-технічна несправність агрегатів літака, неналежне виконання обов'язків членами екіпажу, неналежне виконання службових обов'язків особами, які були відповідальними за управління польотами, та неналежне технічне обслуговування літака.