Давид Арахамія розповів, як травмував руку / фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, в якого загіпсована кисть правої руки, каже, що зламав руку, катаючись на багі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він розповів в коментарі журналістам.

Арахамія зазначив, що вже є багато версій з приводу його поламаної руки, і серед них – що це він так збирав підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

Відео дня

"Зламав руку – їздив на багі", – сказав він.

Читайте такожАрахамія "наїхав" на "УЗ" через пересадку журналістів під час поїздки до ТрускавцяНагадаємо, п’ятого жовтня ЗМІ повідомили, що Давид Арахамія прийшов до парламенту з перебинтованою правою рукою

Раніше стало відомо, що 1-2 жовтня Давид Арахамія, інші члени фракції "Слуга народу" та президент Володимир Зеленський були на виїзне засіданні. 

Захід закінчився у ніч на 3 жовтня гала-концертом. Першим на концерті виступив Арахамія – він зіграв на барабанах. Очільник фракції "СН" також виступив останнім на заході – зіграв діджейський сет у якості DJ David Braun.

Побачивши Арахамію у Раді із забинтованою рукою, у журналістів з'явилося питання – чи не є ця травма наслідком "невдалого діджейства" у Трускавці?