Володимир Ситник / фото 101stomatolog.com.ua

У мережі з'явилися подробиці про київського стоматолога Володимира Ситника, який намагався вбити свою колишню тещу, пошкодивши її автомобіль.

Як пише "Обозреватель", лікаря звинуватили у двох замахах на вбивство. До того ж його вважають причетним до серії злочинів, таких як – шахрайство, розбійний напад, крадіжка в особливо великих розмірах та погрози співробітнику правоохоронних органів.

У публікації передбачається, що стоматолог почав скоювати злочини через жадібність або бажання швидко розбагатіти.

Відео дня

У квітні 2019 року він пережив розлучення, вліз у "дивні борги", а також у нього виникли проблеми під час роботи в приватній клініці, де співзасновником є його екс-теща.

"Вже з травня стоматолог "щільно взявся" за своїх пацієнтів. Як з'ясувалося у ході досудового розслідування, протягом більше року лікар давав неправдиву інформацію про нібито необхідне їм лікування, а потім ніби як виконував свою роботу, але... частково. Деяким "клієнтам" просто розрізав та зашивав ясна... За інформацією Київської міської прокуратури, шахрайським способом лікар "заробив" майже півмільйона гривень", - йдеться в публікації.

Читайте такожПід Києвом стоматологи видалили дитині 12 молочних зубів: мати дівчинки - обурена (відео)Крім того, він вколював пацієнткам сильнодіючі препарати, щоб "обеззброїти", робив дублікати ключів та проникав в їхнє житло, щоб обікрасти.

Найтяжчими злочинами, які інкримінують лікарю, стали спроби вбивства двох жінок, однією з них була його колишня теща.

Вас також можуть зацікавити новини