Ігор Кондратюк стверджує, що громадяни РФ можуть піти воювати проти українців / скріншот

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк не вірить словам президента Володимира Зеленського щодо того, що народ Російської Федерації не піде проти українців.

Народ РФ має "пропагандистські вавки" у голові від чекістських брехливих казок про Україну і піде воювати, коли почує наказ президента країни Володимира Путіна, написав шоумен на своїй сторінці у Facebook.

Ведучий вважає, що Росії загрожує поразка у можливій "ганебній війні" з Україною, і після неї росіяни "будуть привселюдно каятися".

Відео дня

"Російський народ не піде проти українського", – мовив З. на Мюнхенській безпековій конференції. Ще і як піде!", – вважає продюсер.

На його думку, ця фраза українського лідера є суто дипломатичною, "бо вона ніяк не корелюється з печальною і ганебною дійсністю".

"…російський народ в переважній масі своїй з березня 2014-го року жує соплі радості від того, що його держава вкрала Крим і розв'язала підлу війну проти України. Бо вкрасти й вбити – це ж "такая лєпота" "а-ля рюс"...", – поділився думкою Кондратюк.

Шоумен вважає, що народу Росії глибоко байдужа війна на частині сходу України та смерті людей.

"…У них в голові – пропагандистські вавки від чекістських брехливих казок про "Бендеру" (лідер українських націоналістів Степан Бандера – Ред.) і "бендеровців", "Україна – не країна", "Україну придумав Ленін (1-й голова Ради Народних Комісарів СРСР Володимир Ленін – Ред.)", "мишебрат'я" – і вони ой як підуть воювати, лише почують наказ х@йло-фюрера!" – підкреслив ведучий.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 19 лютого виступив на Мюнхенській безпековій конференції. Український лідер говорив, що наша держава буде під захистом незалежно від того, чи матиме підтримку партнерів.

Загроза повномасштабного вторгнення Росії в Україну – коротка довідка УНІАН

Восени минулого року РФ стягнула до кордону з Україною багато військових і техніки. В Україні та в низці західних країн заговорили про загрозу повномасштабного вторгнення.

У Росії 15 лютого повідомили, що відводять війська від кордону України в місця постійної дислокації, але, зокрема, США та НАТО такі відомості не підтвердили.

У той же день президент Штатів Джо Байден стверджував, що навколо України та Білорусі Росія має понад 150 тисяч військових, і сили перебувають в загрозливій позиції.