Для 16-річної це вже третя вагітність / фото ua.depositphotos.com

У Закарпатській області 16-річна дівчина пережила дуже складні треті пологи. Її дитина народилася у "швидкій". Про це повідомили у "Закарпатському територіальному центрі екстреної медичної допомоги" у Facebook. 

Дзвінок про те, що у 16-річної дівчини кровотеча під час третіх пологів, пролунав вночі. Медики одразу вирушили на виклик. Породілля розповіла, що на обліку у гінеколога або сімейного лікаря не була, а дитина народжується завчасно (на 32-34 тижні вагітності).

Після огляду лікар ухвалив рішення терміново евакуювати дівчину до лікарні, але дорогою вона почала народжувати, розповідають медики:

Відео дня

"... Народжується дівчинка. Однак немовля не кричить і не дихає. Медики "екстренки" проводять реанімаційні заходи, і за 2-3 хвилини дитинка голосно кричить і починає дихати".

Породілля з новонародженою донькою наразі перебуває у пологовому відділенні Іршавської районної лікарні.

Українка народила 18-ту дитину

Раніше  43-річна жителька Рівненщини народила свою уже 18 дитину. Назвала донечку Магдалиною. Дівчинка стала шостою сестричкою в родині,  в неї є 12 братиків.

Така кількість дітей у родині для когось - дивина, а для села Глинне - норма. Воно славиться своїми багатодітними сім'ями. Тут є й інша багатодітна мати Світлана Ковалевич, у неї 19 дітей. 

Вас також можуть зацікавити новини: