У лікарні ремонтують дах / Никвести

У Миколаєві перед візитом в обласну клінічну лікарню міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова провели особливу підготовку.

Про це розповів житель міста, опублікувавши відео в Facebook, пишуть "Никвести".

Читайте такожСоціологи розповіли, яка частина українців знають та підтримують другий етап медреформи

Відео дня

За його словами, медперсонал буквально підмітає калюжі на вході в лікарню. При цьому, миколаївець нагадав, що в цій лікарні вже рік не можуть завершити ремонт даху, через що медзаклад постійно затоплює дощем.

"Зараз перебуваю в лікарні на Київській. Сьогодні сюди приїжджає цілий міністр. Жінка і чоловік тільки що підмітали калюжі. Калюжі підмітали! Ось сидить дівчина, яка не пускає машини до приймального відділення Цілий стілець на вулиці поставили! Дах у нас рік ні*рена не робиться, приїжджає міністр, все в ср*чці, приймальний покій просто вилизується спиртом. Дах, рік вже не можуть зробити дах. Міністр приїжджає, а йому тут чи не золоті доріжки стелять", - розповів Денис Сісін.

Як пише видання, 1 липня у цій лікарні після чергового дощу протік дах. Дощем затопило відділення гематології, в якому лікують хворих на рак крові. Дане затоплення не є першим, попередній був у лютому.

Керівництво установи пояснило це тривалим ремонтом даху фірмою, яка повинна була завершити роботи до 31 грудня 2019 року.