На відео видно змучену тварину з червоними очима / скріншот

Дельфінарій "Немо" в Одесі потрапив у гучний скандал. Там, як виявилося, спеціально для клієнтів готелю "Немо" вирішили ввести послугу здачі тварин. Тобто, їх, і зокрема, морських котиків, можна взяти до себе в номер.

Так, історія почалася з фотосесії з тваринами однієї з відвідувачок готелю. Вона влаштувала фотозйомку з морськими котиками в люксовому номері готелю, роблячи контент для соцмережі TikTok. На відео видно змучену тварину з червоними очима.

Далі один з блогерів на ім'я Олег Машуковський теж зняв відео зі свого номера, на ліжку якого лежав змучений морський котик. Пізніше після розголосу відео з твариною він видалив і почав скаржитися на "цькування" з боку незадоволених людей.

Бурхлива реакція людей не змусила себе довго чекати, проте в дельфінарії заявили, що морські котики - соціальні, тому спілкування з людьми для них стало нормою.

Скандали з дельфінарієм "Немо" в Одесі 

У 2021 році в Одесі було розпочато розслідування за фактом забруднення Чорного моря дельфінарієм "Немо". Було виявлено факт того, що з території дельфінарію в нічний час у воду скидалися відходи.

В Одеському дельфінарії "Немо" дельфін напав на дитину. В результаті хлопчика відвезли в лікарню, де лікарі наклали йому шви.