E-ZOO та Mastercard дарують подарунок у 10% додаткової знижки на зоотовари до кінця року / фото прес-служби компанії

Спільна акція інтернет-магазину зоотоварів E-ZOO та Mastercard дає можливість до 31 грудня 2023 року робити замовлення на сайті з додатковою знижкою. На більш ніж 1000 позицій популярних товарів для тварин діє додаткова знижка 10%, при оплаті на сайті банківською картою Mastercard.

Щоб скористатися пропозицією:

  • Підберіть подарунки для свого хвостика серед акційних позицій;
  • при виборі оплати натисніть "Онлайн оплата Mastercard";
  • оплатіть замовлення – знижка застосується автоматично.

Багато товарів для тварин одночасно включені до суміжних акцій. Оплативши замовлення такого товару картою Mastercard, ви збільшуєте знижку на додаткові 10%. Знижка сумується з іншими акційними пропозиціями та з персональними знижками постійних клієнтів.

В акції беруть участь товари для котів, собак, гризунів, птахів, риб та рептилій. Це корми, засоби догляду, клітки та переноски, лежаки, ігрові гірки, кігтеточки, лотки та наповнювачі. Акційні пропозиції постійно оновлюються, тож частіше заходьте на сайт, щоб не пропустити потрібні саме для вашого улюбленця товари.

Відео дня

Серед акційних пропозицій багато унікальних товарів. Наприклад, ласощі для гризунів від німецького виробника JR Farm не мають аналогів. Вони складаються з натуральних продуктів, що були вирощені у передгір’ї Альп. Смачні, яскраво оформлені та корисні – вони 100% покращать середовище існування маленького улюбленця!

Новорічні свята наближаються, тож є чудовий шанс порадувати бешкетників подарунками і заощадити. При замовленні від 500 грн доставка здійснюється безкоштовно будь-яким зручним для вас способом. Будь-яке замовлення доставляється до дверей квартири, навіть якщо в будинку не працює ліфт.

Замовлення акційних товарів на сайті E-ZOO можливо у будь-який час до кінця 2023 року. Отримати товар можна Новою поштою. Відправка замовлень щодня, окрім неділі. По Києву та передмістю працює кур’єрська доставка. Пункти самовивозу працюють в Києві, Гостомелі, Білогородці, Софіївській Борщагівці, Боярці, Крюківщині, Броварах, Борисполі, Стоянці та Лісниках, в містах Львів, Одеса, Чернівці, Канів, Тернопіль, Біла Церква, Хмельницький, Кам’янець-Подільський.

Замовлення від будь-якої суми доставляється в магазини роздрібної мережі (пункти самовивозу) безкоштовно. Товар доставляється в пункти самовивозу 6 днів на тиждень (окрім неділі). Забрати замовлення можна впродовж 5 днів. Служба клієнтської підтримки працює щоденно, з понеділка до п'ятниці з 9-00 до 20-00 години, в суботу та неділю з 9-00 до 18-00 години.

Нарешті можна не обмежувати себе, і вибирати товари від найкращих світових виробників за вигідною ціною. Ми чекаємо на новорічні дива весь рік, тож не пропустіть можливість зробити диво для свого улюбленця всього за три прості кроки!