Дмитро Грачов назвав українську мову "псячою", повідомив колишній нардеп / facebook.com

Український лучник, бронзовий призер Олімпійських ігор-2004 – тренер Дмитро Грачов, обзивав колишнього нардепа Володимира В'язівського, якому винен гроші.

Лучник погрожував співрозмовнику, а також зневажливо висловився про українську мову – назвав "псячою", свідчать скріншоти листування, які В'язівський розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Під час спілкування колишній народний обранець використовував українську мову. Грачову це не сподобалося, і він відправив співрозмовнику таке повідомлення: "Російською говори, а не псячою. Пес поганий".

Відео дня
Скріншот

Призер Олімпіади-2004 також пропонував В'язівському зустрітися на Красній площі Москви.

Скріншот

Колишній нардеп не відповідав на деякі повідомлення, і Грачов перейшов до погроз.

"Володька, не мовчи. Ща дружину та сина твоїх знайду. Привіт тобі передам через них!))", – йшлося у повідомленні.

Скріншот

В'язівський зазначив, що олімпієць займається тренерською діяльністю – вчить дітей стріляти з лука.

Нагадаємо, в Україні єдиною державною мовою є українська. Київ почав активніше захищати мову після того, як РФ пішла на агресію проти України нібито для захисту російськомовного населення – захопила Крим й вдерлася на частину Донбасу.

Хто такий Дмитро Грачов довідка УНІАН

Дмитро Грачов народився 5 грудня 1983 року у Львові, повідомляє Вікіпедія. Тренувався у львівському спортивному товаристві "Динамо". Спортсмен навчався у Львівському державному університеті фізичної культури.

Завоював медаль на Олімпійських іграх в Афінах у 2004 році в командних змаганнях у складі збірної України зі стрільби з лука.