Родина евакуювала 50 тварин / Скріншот

Харківська родина Кудрявцевих вивезла з-під обстрілів з Північної Салтівки не лише власних домашніх улюбленців, а й тих, кого раніше залишили господарі, або викинули з ветеринарних клінік.

Як йдеться в сюжеті ТСН, на Кіровоградщину, де втікачам надали прихисток, вони приїхали лише в домашніх капцях, бо рятували найцінніше - життя чотирилапих та крилатих.

Як вся ця компанія вмістилася у маленькій машині - досі не розуміють ані самі переселенці, ані ті, хто їх зустрічав на мирній території.

До війни подружжя мало 5 собак, але сусіди тікали від вибухів й залишали своїх улюбленців. Тож коли родина виїжджала, вона вивозила 50 тварин - це і собаки, й кролики, і морські свинки, й папуги, і шиншили та ін. А чотири мішки корму були прив'язані скотчем до даху авто.

Жінка розповідає, що після тривалого перебування у Харкові під обстрілами тварини на диво спокійно поводилися в автомобілі. Їхали аж 400 кілометрів. Місцеві волонтери на Кіровоградщині, які погодилися розмістити родину, були вражені побаченим, вони не могли зрозуміти, як всі помістилися в машині. 

Чимало тварин розібрали місцеві жителі, інші досі чекають на нових господарів. 

Порятунок обгорілого кота на Київщині

У квітні соцмережі в усьому світі облетів моторошний знімок травмованого кота з Київщини. Волонтери повідомляли, що у тварини обгоріли вушка та вуса, була пошкоджена лапка.

Повідомляється, що котик вже у безпеці в ветеринарній клініці, й тепер він має шанс на щасливе котяче життя.

Вас також можуть зацікавити новини: