'Тижні призів' від UAction - шанс купити крутий гаджет за мінімальною ціною

Всеукраїнський інтернет-аукціон UAction.club запускає новий івент "Тижні призів". З 26.05.2021 по 20.06.2021 кожен бажаючий зможе зайти на сайт аукціону і поборотися за право придбати різні гаджети за мінімальною ціною. Представники інноваційного стартапу обіцяють виставити для розіграшу широкий асортимент товарів. Тижні призів будуть максимально насиченими. Організатори планують щодня розігрувати недорогі гаджети, а в кінці кожного тижня проводити розіграш дорогого лота, наприклад MacBook.

У UAction розповіли, навіщо вони вирішили організувати такий івент. За словами організаторів, за допомогою "Тижнів призів" вони планують залучити ще більше уваги аудиторії до їх інтернет-аукціону. Платформа з'явилася в Україні порівняно недавно, тому багато користувачів ще ставляться до неї з побоюванням. Справа в тому, що даний аукціон працює не за зовсім стандартною схемою. Так, в звичайних аукціонах переможцем стає учасник, який запропонував за певний лот найбільшу ціну. А на аукціоні UAction все точно навпаки - тут перемагає учасник, який запропонував за товар найменшу унікальну ціну. Будь-яка людина може купити смартфон, ноутбук, камеру або приставку від 10 гривень.

Суть організації івенту "Тижні призів" від UAction.club - провести розіграш великої кількості популярних товарів, від недорогої електроніки до топових гаджетів, реальна ціна яких стартує від $30 до $3000. Взяти участь в івенті може абсолютно будь-яка людина. Для цього їй необхідно зайти на сайт інтернет-аукціону, купити тікет і запропонувати свою ціну за певний товар. Виграшним стане пропозиція з найменшою унікальною ціною. Тікет - це квиток, який дає право учаснику пропонувати свою ціну за товар. За 1 тікет можна запропонувати свою вартість за лот 1 раз. Вартість тікета становить 20 грн.

Відео дня

Що буде відбуватися

Організатори івенту хочуть щодня розігрувати по 2-3 товари, щоб показати всім, як працює інтернет-аукціон, і переконати потенційних учасників в його чесності та прозорості. Представники аукціону UAction також запросять до співпраці українських блогерів, які розповідатимуть про івент своїм підписникам в соціальних мережах. Колаборації планують проводити на платформах Instagram і TikTok.

Взяти участь у розіграші "Тижня призів" можна вже зараз. Перейдіть на сайт інтернет-аукціону UAction.club, виберіть товар зі списку і запропонуйте за нього ту ціну, яка на вашу думку стане виграшною. В кінці кожного дня на платформі аукціону будуть оголошені переможці. 20 червня, в день закриття масштабного івенту, планується розіграш фінального товару. Поки представники аукціону тримають в секреті, який гаджет стане завершальним лотом івенту.