У Рівному та Кам'янському з'явилися безкоштовні курси з самооборони 'Жіночий десант'

Безкоштовні курси з самооборони для жінок Жіночий десант стартували ще в двох містах України. 10 березня перші тренування відбулися в Рівному та у місті Кам’янське. 

Про це у Facebook повідомляється на офіційній сторінці Жіночого руху "За майбутнє", який є організатором вказаного проекту.

Відео дня

Тренування проводять професійні спортсмени, кандидати та майстри спорту, чемпіони України й призери змагань різних рівнів. Жінок вони навчать не лише прийомів самозахисту, а і як діяти в кризових ситуаціях, щоб не розгубитися. 

Координаторкою всеукраїнського Жіночого десанту є Мер’ям Невіднича. Вона розповідає про успіх Жіночого десанту: "У містах, де курси вже запущені, вони користуються шаленою популярністю. Тому надалі їх планують запускати ще в багатьох населених пунктах – від міст до невеликих ОТГ. Так, найближчим часом Жіночий десант планують відкрити у Миколаєві, Вінниці, Вишневому, Сумах і Фастові, де сьогодні, 12 березня, в рамках проекту відбулося перше тренування для жінок, які мешкають в місцевому центрі".  

У Рівному та Кам'янському з'явилися безкоштовні курси з самооборони 'Жіночий десант'

Зазвичай, заняття проводяться двічі на тиждень і є абсолютно безкоштовними для всіх жінок незалежно від віку. Щоб приєднатися до тренувань у своєму місті, необхідно зв’язатися з місцевим координатором проекту. Інформація про те, як це зробити і контакти, є на сторінці Жіночого руху "За майбутнє" у Facebook. 

Жіночий десант успішно функціонує вже майже у всіх великих містах України. На сьогодні це – 18 залів. Зокрема, у таких містах як Київ, Покровськ, Чернівці, Ужгород, Одеса, Луцьк, Житомир, Херсон, Івано-Франківськ та в інших.