Олександр Гвоздик / фото Top Rank

Промоутер Боб Арум запропонував українському боксеру Олександру Гвоздику бій за титул чемпіона світу, у разі якщо останній захоче відновити свою кар'єру. 

Цю новину спорту повідомляє Тribuna.com.

Арум вже був промоутером Гвоздика і пообіцяв йому одразу влаштувати чемпіонський поєдинок, якщо Гвоздик повернеться з бізнесу до професійного спорту. 

Відео дня

"Коли Ломаченко готувався до Лопеса, Гвоздик приїжджав часто. Саша одягнув рукавички і з Митрофановим відстояв один-два раунди. Боб Арум мені на вухо шепоче: "Ти йому скажи, що якщо він хоче повернутися, то ми для нього відразу можемо організувати чемпіонський бій", - розповів Клімас.

Він додав, що Гвоздик поміркує над пропозицією. Арум навіть запропонував, що може поставити Гвоздика на поєдинок з переможцем бою Сміт - Власов.

Читайте такожКосмічна сума: стало відомо, скільки зароблять Джошуа та Ф'юрі за свій супербій

Олександр Гвоздик: головне

  • Олександр свій останній поєдинок провів у жовтні 2019 року та програв росіянину Артуру Бетербієву у поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) у напівважкій вазі (до 79,4 кг).
  • Влітку 2020 року 33-річний українець завершив кар'єру.
  • Гвоздик - бронзовий призер Олімпіади-2012. На професійному ринзі він провів 18 поєдинків, в 17 здобув перемоги та зазнав однієї поразки.