Лопес не сумнівається в своїй перемозі / фото toprank.com

Чемпіон IBF в легкій вазі Теофімо Лопес в черговий раз поділився думкою про свого наступного суперника - володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка.

Читайте такожЛомаченка визнано найкращим боксером світу в легкій ваговій категорії

Американського боксера цитує The Ring.

Відео дня

"Нехай весь світ чує, як я називаю Лому чортовою с*кою. Він розуміє, про що я говорю. Мені плювати, що думають інші люди. Головне - робота в рингу, яку покажемо ми з Ломаченком. Він думає, що є недоторканним. Коли Ломаченку прилітає точний удар, то він сильно засмучується. Мені це подобається.

Не здивуюся, якщо Лома захоче вдарити мене між ніг. Я розумію, що лізу йому в голову, коли ображаю його, а скоро буду ще й бити ", - сказав Лопес.

Боксер вважає, що наполегливі тренування погублять українця:

"Ломаченко думає, що легко переможе мене, але треба подивитися на ситуацію глибше. Він надриває свій зад на тренуваннях. Ми з батьком давно говоримо про це - він перенапружує своє тіло. Я так не роблю ніколи.

Згадаймо Річарда Коммі, який вбив своє тіло перед нашим боєм. Ми знаємо, яким був результат (перемога Лопеса нокаутом - прим.). Ломаченко погубить своє тіло в цьому тренувальному таборі ".

Ломаченко - Лопес: перед боєм

  • На кону в цьому поєдинку стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Ломаченко володіє поясами WBC, WBO і WBA, тоді як у Лопеса - титул IBF.
  • На профі-рингу Ломаченко провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог при одній поразці. У Лопеса - 15 перемог у 15 поєдинках.
  • Свій попередній бій Ломаченко провів 31 серпня минулого року, коли виграв у Люка Кемпбелла і додав до двох поясів титул WBC. Лопес 14 грудня відібрав пояс IBF у Річарда Коммі.
  • Раніше Лопес був незадоволений сумою свого гонорару, і бій опинився під загрозою зриву. У підсумку, за даними ЗМІ, Ломаченко погодився віддати частину свого гонорару, щоб американець вийшов в ринг.
  • Спочатку поєдинок Ломаченко - Лопес було заплановано на 30 травня, але його довелося перенести на більш пізній термін через пандемію коронавірусу. Попередня дата - 17 жовтня.