Василь Ломаченко / фото REUTERS

Відомий у минулому боксер, тренер й промоутер Сергій Городнічов, який брав участь у підготовці до змагань Володимира Кличка, розкритикував Василя Ломаченка та його батька, а також "розніс" Олександра Усика. Раніше Городнічов назвав суму, яку заплатили за золоту медаль Ломаченка на Олімпіаді в Пекіні.

Це стало відомо з інтерв'ю 51-річного фахівця для You-Tube-каналу "Боксерська правда".

Городнічов спершу поділився думкою про Ломаченка та його батька, який водночас є і тренером:

"Такі люди, звичайно, навіть хочеться сказати щось таке погане. Заздрісні, може, якісь жадібні. Погоня за медалями, регаліями. Там повинно чітко от так бути й все. І підминання під себе всіх слабких".

Далі Городнічов висловився про Усика й Ломаченка-старшого:

"За Васю не повинен ніхто бути краще. І все. Вася - це ікона боксу. Але яка ікона? Якого боксу? Ну він - красень, боксує добре, ну і що далі? Техніка, тактика, бої показали, що він програвати вміє. Салідо його злив. Люди, які так ведуть кар'єру - то воно позначається. А чого ж він не тренує Усика? Він не хоче. Вони навіть в Америці в різних залах тренувалися".

"Анатолій Ломаченко хоче повністю впливати на твою долю, а Саша - непостійний, у нього немає лідерських якостей, чіткості. Вони теж сміялися, показували як Кличко робить, а самі копіюють: один - Тайсона, а інший - Мухаммеда Алі".

"Тільки Тайсоном Вася ніколи не буде, а Усик - Алі. Ну подивіться - Вася весь наколовся, як Тайсон, а цей стрибає, як Мухаммед. Але цього не буде".

"Треба бути самим собою, а не кимось. Вони собі кумирів понамальовували й думають, що весь світ буде біля їхніх ніг. Ось Васі показали, де цей світ. Салідо показав, Лопес показав. Хто наступний?"

Читайте такожКривдник Ломаченка Лопес розповів, що український боксер хотів вчинити суїцид після поразки

Вас також можуть зацікавити новини: