Шахтар забив Львову п'ять м'ячів / фото: ФК Шахтар

У рамках 27-го туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" у Харкові приймав "Львів". Матч завершився перемогою "гірників" з рахунком 5:0.

На 17-й хвилині "Шахтар" вийшов вперед завдяки автоголу - після прострілу Ісмаїлі у власні ворота м'яч відправив Альваро Війера.

Читайте такожЖитель Донецька показавши нинішній стан "Донбас Арені" (фото)

Відео дня

У другому таймі "Шахтар" довів рахунок до крупного. Веллінгтон Нем перекинув голкіпера після виходу один на один, Сергій Болбат після пасу Тайсона точно пробив у дальній кут, Віктор Коваленко відзначився ударом з центру штрафного майданчика, а крапку в матчі поставив Алан Патрік.

Після цієї перемоги "Шахтар" набрав 70 очок і за п'ять турів до фінішу чемпіонату збільшив свій відрив від "Динамо" на 9 очок. У "Львова" - 30 очок і шосте місце в таблиці УПЛ.

"Шахтар" - ФК "Львів" - 5:0

Голи: Альваро, 17 (у свої ворота), Нем, 51, Болбат, 55, Коваленко, 63, Алан Патрік, 76.

"Шахтар": Шевченко, Болбат (Бондар, 75), Кривцов, Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік, Маркос Антоніо, Нем (Тете, 66), Коваленко (Дентіньо, 78), Тайсон, Мораес.

"Львів": Бандура, Вісенте (Насонов, 26), Адамюк, Борзенко, Парамонов, Кадіна, Липе (Сабіно, 54), Альваро, Педро, Пернамбуко (Шина, 64), Бруно.

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" у 27-му турі втратило очки у матчі з "Олександрією".