прес-служба УАФ

У суботу, 25 травня національна збірна України з футболу розпочала підготовку до матчів кваліфікації чемпіонату Європи-2020.

Першими до розташування національної збірної України в харківському готелі Superior Golf & Spa Resort прибули легіонери - гравці бельгійського "Гента" Роман Яремчук та Ігор Пластун, представник "Леганеса" Василь Кравець, Мар’ян Швед із "Селтика" та Іван Петряк, який нещодавно перейшов в угорський "МОЛ-Віді" з "Ференцвароша". 

Читайте такожЄвро-2020: збірна Сербії оголосила список футболістів, викликаних перед матчем з Україною

Майже одночасно з гравцями національної збірної з'явилися вісім кандидатів до «молодіжки», яка проведе в Харкові спільний збір із головною командою країни. Як повідомляє прес-служба УАФ, молоді та більш досвідчені виконавці мешкають та працюють за одним графіком: першим пунктом програми був колективний обід.

У суботу ввечері до збірної мали приєднатися Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Роман Безус, а також ще троє гравців з "молодіжки". 27-28 травня до тренувального табору прибуде решта легіонерів - Руслан Маліновський, Олександр Зінченко, Артем Кравець та Едуард Соболь. А 1 червня доєднаються гравці з української Прем'єр-ліги. 

прес-служба УАФ

За першим днем підготовки підопічних Шевченка та приїздом перших гравців до табору "синь-жовтих" можна поспостерігати на відео від прес-служби національної команди:    

Нагадаємо, збірна України проведе у червні дві гри відбору Євро-2020 - 7 червня у Львові проти збірної Сербії та 10-го числа також у Львові - проти Люксембурга.