REUTERS

Центральним поєдинком сьомого туру італійської Серії А стало протистояння "Інтера" та "Ювентуса" на стадіоні "Джузеппе Меацца" у Мілані.

Гості здобули перемогу з рахунком 2:1.

Читайте такожДинамо розгромило Колос в матчі з двома вилученнями і трьома пенальті

Відео дня

"Юве" вдалося забити швидкий гол на четвертій хвилині. П'яніч віддав передачу на хід Дібалі, а аргентинець завдав точного удару в дальній кут воріт. Практично відразу "Ювентус" міг подвоїти перевагу, коли Роналду змістився з м'ячем з лівого флангу і потужним ударом влучив у поперечину.

В середині першого тайму де Лігт зіграв рукою у боротьбі за верховий м'яч - арбітр призначив пенальті у ворота туринців. Покарання реалізував Мартінес ударом у лівий нижній кут. Перед перервою Роналду забив, але арбітр зафіксував офсайд.

Після перерви команди обмінялися моментами: Дібала двічі не зумів переграти воротаря, а потім м'яч ледве не влучив у сітку після рикошету від де Лігта. Переможний м'яч "Ювентус" забив на 80-й хвилині: Бентанкур віддав пас у штрафну на Ігуаїна, а форвард завдав удар під воротарем.

"Інтер" - "Ювентус" - 1:2

Голи: Мартінес, 18 (з пенальті) - Дібала, 4, Ігуаїн, 80

"Інтер": Ханданович, Годін (Бастоні, 55), де Врей, Шкрініар, Д'Амброзіо, Барелла, Брозович, Сенсі (Весіно, 33), Асамоа, Лукаку, Мартінес (Політано, 78)

"Ювентус": Щесни, Куадрадо, Бонуччі, де Лігт, Алекс Сандро, Хедіра (Бентанкур, 62), Пьяніч, Матюіді, Бернардескі (Ігуаїн, 62), Дібала (Джан, 71), Роналду

Попередження: Барелла - Алекс Сандро, Джан, Пьяніч

Перемога дозволила "Ювентусу" набрати 19 очок і очолити турнірну таблицю Серії А. "Інтер" має на один пункт менше і йде другим.

УНІАН раніше повідомляв, що "Манчестер Сіті" сенсаційно поступився "Вулверхемптону".