Микола Морозюк грає за Різеспор / фото: caykurrizespor.org.tr

Колишній капітан київського "Динамо" Микола Морозюк розкритикував нинішній рівень клубу і гру команди.

Про це Морозюк сказав у програмі "Трендець", передає Tribuna.com.

"Шахтар" зараз №1, потім довго нікого, потім "Динамо". І як зараз кажуть, "Зоря". Так, симпатична команда, Скрипник, мені подобається, як вони грають. У них більш цікава і організована гра, видно малюнок гри. "Динамо" - це спонтанщина, як попало. Я знаю зсередини цю команду. Є хороші гравці, дуже хороша молодь, немає людей, які вміють працювати з нею. Я тільки кажу свою думку - це дорога в нікуди", - зазначив Морозюк.

Відео дня

Півзахисник зазначив, що не хотів грати в "Динамо", так як навіть після виграних матчів були "депресняки".

Читайте також"Це болюче питання": футболіст Динамо вірить, що клуб зможе повернути колишню славу

"Футбол - це кайф, гра. В першу чергу, гра. Не можеш ти як робот хе**чити - ось ти біжиш за спину, то, то, то, як попало, спонтанщина. Ні, це вже минуле. 3:0 виграли у глухарів. Все, "Динамо" біжить, бл***. Куди біжить? Хто куди біжить? Ну, бл***, зіграйте з командою, яка вас розставить, куди ви будете бігти, бл***? Що бігти в сучасному футболі?", - сказав Морозюк.

Він висловив думку, що у "Динамо" немає малюнка, немає системи": "Той десь виліз, той десь обіграв за рахунок індивідуального рішення".

Морозюк зазначив, що для нього "дивно", що в київському клубі тренують тільки фахівці з "динамівським серцем", а також розкритикував покупку легіонерів, які отримують "раз у вісім більше, ніж українці".

"Чув, що там проблеми з грошима, ще щось. Ну які нахрен проблеми з грошима? Звичайно, не так легко, як було 5-6 років тому. Але бюджет команди немаленький. Просто не можу зрозуміти логіку. Ви ж все одно будете другими, нахрена, бл***, цих легіонерів запрошувати? Я можу сказати стільки. Просто не розумію покупку Соля, Родрігеса, багато кого. Бл***, та дайте своїм пацанам грати".

Нагадаємо, Морозюк, який виступав за "Динамо" з 2015 по січень 2019 року, після чого перейшов в турецький "Різеспор".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що "Динамо" оголосило про підписання контракту з нігерійським легіонером.