Динамо втратило очки в Києві / фото: ФК Динамо

У неділю, 15 березня, в 23-му турі української Прем'єр-ліги зустрічалися київське "Динамо" та чернігівська "Десна".

Читайте такожДинамо - Десна: огляд та повне відео матчу УПЛ

Гра команд відбулася на столичному НСК "Олімпійський" без глядачів через коронавірус і завершилася з рахунком 1:1.

У першому таймі йшла рівна гра, але киянам вдалося створити гольовий момент перед перервою, коли Шепелєв пробивав з кількох метрів та влучив у поперечину воріт.

Динамівці вийшли вперед на 69-й хвилині: Імереков виніс м'яч на ногу Шепелєву, який прострілив вздовж воротарського, а Русин підставив ногу - 1:0.

На 74-й хвилині "Десна" зрівняла рахунок, проте арбітр перевірив VAR та зафіксував офсайд у Філіппова в момент удару головою. Тим не менш, практично в наступній атаці форвард чернігівського клубу все-таки приніс гостям нічию: Караваєв подарував м'яч Філіппову невдалим пасом на голкіпера, нападник вийшов один на один, обійшов Бущана і з далекої відстані завдав точного удару по порожніх воротах - 1:1.

"Динамо" - "Десна" - 1:1

Голи: Русин, 69 - Філіппов, 80

"Динамо": Бущан, Кендзьора (Караваєв, 46), Попов, Шабанов, Миколенко, Кадірі, Шепелєв, Циганков, Буяльський, Вербич, Русин

"Десна": Паст, Імереков, Гітченко, Тамм, Огиря, Старенький, Калитвинцев (Картушов, 87), Домбровський, Арвеладзе (Гуцуляк, 66), Конопля, Філіппов

Попередження: Русин - Старенький

Відео голу Русина

Відео голу Філіппова

"Динамо" не змогло повернути друге місце в турнірній таблиці УПЛ. Команда має рівну кількість очок з "Зорею", але поступається луганчанам за особистими зустрічами. Відставання від лідируючого "Шахтаря" становить 13 очок. "Десна" йде четвертою і відстає від киян і луганчан на три пункти.

УНІАН раніше також повідомляв про поразку "Шахтаря" в матчі з "Зорею".